Gyártó: BROTHER
Jelleg: Cimkenyomtató

PT-E300VP

Sokoldalú, professzionális címkéző készülék

 

Villanyszerelői és adatkommunikációs telepítésekhez kiváló megoldás a robusztus, mégis könnyedén használható P-touch E300VP. A hordozótáska egyszerűsíti a szállítást, mivel az adapter és szalagok is elférnek benne.

Kiemelt tulajdonságok
- Ellenálló és tartós burkolat. Könnyen olvasható grafikus LCD kijelző
- Dedikált funkciók, egyezményes címkézési jelölések elektronikai környezetbe
- Számos elektronikai és audio/vizuális szimbólum
- A doboz tartalma: szalag, újratölthető Li-ion akkumulátor, AC adapter és hordozótáska.
- 3.5, 6, 9 és 12 mm széles szalagokkal kompatibilis, beleértve a hőre zsugorodó szalagokat is
- 2+1 év garancia (regisztráción alapul)

 

PT-E300VP ipari címkéző készülék hordozótáskával és AC Adapterrel

A P-touch E300VP knnyen használható a megvilágított, nagy méretű LCD kijelzőnek, a PC stílusú billentyűzetnek és biztos fogásnak köszönhetően. Li-ion újratölthető akkumulátorral használható, így mindig készen áll a címkézésre. A gumi borkolat védi az eszközt az esetleges sérülésektől. A Smart label alkalmazás kihasználásával könnyedén navigálhat a lépések között és egyedivé varázsolhatja címkéjt attól függően, hogy kábelhez/vezetékhez, előlaphoz, patch panelhez vagy más ipari alkalmazáshoz szeretné használni.A P-touch E300VP továbbfejlesztett nyomtatási minőséget biztosít, tisztán olvasható karaktereket produkál és automatikusan illeszti a szöveget a címke méretéhez.

A P-touch E300 Brother TZe szalagokkal kompatibilis, amelyek rendkívül egyszerűen betölthetőek a címkézőbe. Innovatív, hőtranszferes technológiával működik, időről-időre ellenálló, laminált címkéket nyomtathat. A szalagok ellenállnak a napsütésnek, dörzsölésnek/koptatásnak, extrém hőmérsékletnek, erős vegyszereknek és a nedvességnek.

 


Iratkozz fel hírlevlünkre, hogy elsőként értesülj!