Gyártó: CANON
Felbontás: 9600 x 2400 dpi
Driverek: Windows, MAC OS X
Papírformátum: A4
CD nyomtatás I/N: Nincs
Nyomtatási technológia: Tintás
Beépített kártyaolvasó: Nincs
Bemeneti lapadagoló: 50
Csatoló: USB2.0 + Wireless
Funkciók: nyomtató
Hálózati nyomtatás: Wireless
Patronok száma: 2
Patron típus: PGI-35 fekete, CLI-36 színes
Színes/FF: Színes

Termékjellemzők

A(z) Canon PIXMA iP110 részletesebb megtekintése

Kivételes minőségű hordozható nyomtatás


Csatlakoztatás és nyomtatás útközben is. Ez a könnyű, vékony nyomtató bárhová elkíséri, továbbá a speciális Wi-Fi csatlakoztathatóságnak köszönhetően hordozható és stílusos nyomtatást tesz lehetővé okostelefonról, táblagépről és felhőalapú tárhelyről.
 

Felhőalapú csatlakozás


Lépjen közvetlenül a felhőalapú tárhelybe. Élvezze a szabadságot, és nyomtasson gördülékenyen az internetről bárhol, okostelefonja vagy táblagépe segítségével. A tökéletesített PIXMA Cloud Link segítségével irodai dokumentumokat, PDF-fájlokat és JPG-képeket nyomtathat közvetlenül olyan felhőalapú szolgáltatásokból, mint a Dropbox, a Google Drive, a OneDrive és az Evernote. Ezenkívül másodpercek alatt nyomtathat fényképeket a Facebookról, a Twitterről és internetes albumokból - mindezt számítógép nélkül.
 

Okostelefon és táblagép csatlakoztatására kész


A nyomtató és Ön is készen áll okostelefonja csatlakoztatására. Csak töltse le a Canon PRINT alkalmazást okostelefonra vagy táblagépre. Az alkalmazással közvetlenül elérhetők a felhőalapú szolgáltatások. A Wi-Fi szolgáltatáson vagy az interneten keresztül megtekintheti a nyomtató állapotát, a kézikönyvet vagy a valós idejű tintaszintet. A mobil csatlakoztatási lehetőségeket az Apple AirPrint és a Google Cloud Print támogatás teszi teljessé.
 

Kiemelkedő minőség


Nyűgözzön le mindenkit menet közben is a kiváló minőségű nyomtatással. Nyomtasson professzionális minőségű dokumentumokat éles szöveggel, és fényképeket gazdag színkontraszttal a Canon FINE technológiájának köszönhetően - tökéletesített 5 tintás rendszerrel és akár 9600 dpi nyomtatási felbontással. A nyomtatás egyben gyors is. Élvezze a 9,0 kép/perc sebességű fekete-fehér és az 5,8 kép/perc sebességű színes nyomtatást, amellyel gyönyörű, 10×15 cm-es, szegély nélküli fényképet kap mindössze 53 másodperc alatt.
 

Költséghatékony, kényelmes nyomtatás


A maximális kényelemért a "Fekete tinta megtakarítási üzemmóddal növelhete a nyomtatási mennyiséget a nyomtatón. Ne aggódjon, ha menet közben kifogyott a fekete tinta, mivel a nyomtató továbbra is működőképes azáltal, hogy kompozit feketét készít a többi színes tintából.
 

Kreatív játék


Fedezze fel kreativitását szórakozva az Easy Photo Print+ segítségével. Ezzel a webes alapú szolgáltatással könnyedén tervezhet és nyomtathat üdvözlőkártyákat, fotókollázsokat és még sok mást - használja a képeket táblagépéről, okostelefonjáról, számítógépéről vagy a felhőből.
 

Vezeték nélküli nyomtatás


Élvezze a tökéletes hordozhatóság előnyeit, és induljon útnak az opcionális újratölthető akkumulátorral. Ideális, ha olyan helyen szeretne nyomtatni, ahol nincs áramellátás.


Iratkozz fel hírlevlünkre, hogy elsőként értesülj!